En del av Latin Reiser
En magisk reise

Gruppetur Mexico med avreise hver mandag

Avreisedato: Hver mandag hele året unntatt fra 20.12 – 05.01

Lenge på tur: 15 Dager

Pris per person i dobbeltrom: Fra Kr. 28 900,-. Sluttpris avhenger av pris på flyreise Oslo-Mexico City, Cancun-Oslo.

Mexico er landet som har alt, fjell, kyst, regnskog med fantastiske templer etter eldgamle sivilisasjoner som Aztekerne og Mayaene. På denne turen vil vi oppleve de aller største høydepunktene Mexico byr på, fra Azteker-byggverkene rundt Mexico-city til Maya-ruinene i Chiapas og Yucatan. Den viktige Zapoteker-sivilisasjonen i Monte Alban i Oaxaca får vi også oppleve. Vi får også oppleve dagens typiske mexikanske tradisjoner som Mariachi-musikk, danseopptredner, typiske klesdrakter, fargerike indianske samfunn og også noen dager på de nydelige karibiske strendene i Cancun. Det blir også tid for å prøve mange herlige matretter fra det velkjente mexikanske kjøkken.

Minimum 3 påmeldte. Ved minst 10 påmeldte vil det følge med norsktalende reiseleder. Ved færre enn 10 påmeldte vil gruppen reise sammen med en internasjonal gruppe med engelsktalende guide.

Meld deg på en ønsket dato ved å fylle ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg raskt med et endelig tilbud med flyreise.

Klikk nedenfor for detaljert informasjon om turen.

Mexicotur med avreise hver mandag- 15 Dager

Fyll ut skjemaet for et uforpliktende tilbud for denne reisen.

Besøk Latin Reiser sine hjemmesider for gruppereiser og skreddersydde reiser til hele Latin-Amerika!Besøk latinreiser.no her
+